THE ONEWHEEL SHOP • HELSINKI • Myymälä auki sopimuksen mukaan. Varaukset (esim. “freeride” onewheel-demo) verkosta 24/7, tervetuloa!

BY

Electric Wheel Company

Siltasaarenkatu 3
00530 Helsinki
Puh. 0405646597

 
 
 

rakkaudesta lajiin

Mikä oli itsestään selvää lautaan tottuneena tuli ilmi vasta jonkun kysyessä "mikä tossa on se juttu". Hetken mietin ja vastasin että se on tulevaisuus. Käsittämättömän intuitiivinen ohjaaminen nojaamalla tekee laudalla liikkumisesta todella hurmaavaa ja vaivatonta niin kaupungilla kuin metsäpoluillakin. Ison pyörän ansiosta tuntuma maastoon on erittäin miellyttävä. Siitä on tullut päivittäinen kulkuvälineeni joka puolelle. Kyse ei siis ole vain näppärästä tuotteesta, vaan täysin uudesta tavasta liikkua ja ylipäätään uudesta urheilulajista sillä laudalla voi tehdä paljon muutakin kuin vain siirtyä. Harrastajat ympäri maailmaa vievät lajia kaiken aikaa eteenpäin uusilla tempuilla ja lisävaruste innovaatioilla.

Electric Adventures on tapamme tuoda tämän lajin hienous ihmisille koettavaksi ennen kuin päätöstä kalliin laudan hankkimisesta tarvitsee tehdä.

Tervetuloa tutustumaan, sähköseikkailu odottaa!

Rakkaudesta lajiin: Antti

 

future motion

Kyle Doerksen suunnitteli Palo Altossa IDEOlla elektro-mekaanisia tuotteita 7 vuotta kunnes kaipuu kaliforniasta lumilautailemaan synnytti idean yksipyöräisestä sähköllä toimivasta laudasta ja ennenkaikkea Vegan täydellisen kokoisen renkaan käyttämisestä, joka soveltuu erinomaisesti niin asfaltille kuin maastoon. Idean ympärille syntyi Future Motion Inc. joka sijaitsee Santa Cruzissa Kaliforniassa.